LIGU Dam

LIGU är LUGI´s systerförening som administreras genom LUGI. I LIGU spelar man handboll för att det är skoj och lite med glimten i ögat. Men det finns krav på att man faktiskt kan spela handboll! LIGU Herr spelar i div 3 och LIGU Dam i div 2.

Medlemsavgiften är 2200:- per säsong ink licens och försäkring. Du kan dock träna två gånger gratis för att känna dig för. Om du vill göra en övergång så maila ditt namn, personnummer samt moderklubb till info@lugihandboll.se så hjälper vi dig med pappersarbetet.

 

Gäller 17/18

LIGU DAM - Finns det några handbollstokiga handbollstjejer som är sugna på att lira lite handboll?? För nu är det dags för en ny säsong för LIGU DAM och vi tränar på måndagar 20:30-22:00 och onsdagar 20:30-22:00 i Sparbanken Skåne Arena, Lund!!!

Enda kravet som finns är att ni en gång i tiden ska ha lirat lite handboll!! Har ni några vänner som också kanske är sugna, dra med dom på en första träning!! Nu kör vi tjejer! 

Kontaktperson LIGU Dam Ella Rydmark  e.rydmark@gmail.com

Träningstider:

Måndagar 20:30-22:00 Sparbanken Skåne Arena Hall B

Onsdagar 20:30-22:00 Sparbanken Skåne Arena Hall A

 

Aktuell info om dagsläget:

Inför denna säsong har vi haft ett rekordstort intresse för LIGU dam som har resulterat i en rekordstor trupp. Med 25 tjejer i truppen har vi för första gången tvingat ta ut ett lag inför varje match. Detta är fantastiskt! 

Det har också tvingat oss att tacka nej till fler spelare för att garantera speltid till alla. Vi tackar därför de som har hört av sig och kan konstatera att det finns ett stort intresse för lag som detta. Lag för dem som vill fortsätta spela handboll på en rimlig nivå utan att behöva lägga ner mer än 2 dagar i veckan för träning. Kanske någon som vill starta upp ännu ett LIGU lag? 
På tränarfronten ser det bättre ut med lediga platser att fylla. Vi letar fortfarande efter en eller flera tränare som kan hjälpa oss genom säsongen. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad! 
Säsongspremiären sker borta mot Trelleborg 30/9 16.00 och den första hemmamatchen spelas 14.30 den 8/10 i Sparbanken Arena. 
Nu kör vi!